Thomas Bæch køber majoritet i Bruuns Bazaar

Thomas Bæch er ny hovedaktionær i BRUUNS BAZAAR A/S, hvor han endvidere overtager den daglige ledelse som adm. direktør. Thomas Bæch har mange års erfaring inden for modebranchen, blandt andet fra Message, Solid, Selected og Only & Sons.

– Jeg glæder mig til – sammen med Hanssen Brands (nuværende ejer af brandet, red.) – at udvikle BRUUNS BAZAAR og BZR samt styrke forretningskonceptet på den nationale og internationale scene, udtaler Thomas Bæch, der oplyser, at BRUUNS BAZAAR vil være klar med ny kollektion til Autumn 2017 som forventes lanceret primo 2017.
– Vi er nu i fuld gang med opbygningen af et godt set up, der fremadrettet skal sikre BRUUNS BAZAAR endnu mere udtryk og identitet, så vi også i fremtiden kan levere stærke produkter til kunderne. Vi vil forsat styrke BRUUNS BAZAAR, der opfattes som et skandinavisk designikon på den internationale modescene – og en god repræsentant for det stilrene og klassiske nordiske design, udtaler Thomas Bæch.

Sammen med eksisterende og nye samarbejdspartnere vil selskabet opbygge et kommercielt forretningskoncept. Desuden skal kørende licensaftaler indenfor forskellige produktområder udbygges og udvikles.
– Vi har allerede nogle rigtig gode samarbejdspartnere, som vi gerne vil udbygge samarbejdet yderligere med, og derudover skal vi ud og finde nye partnere, som vil være med til at udvikle BRUUNS BAZAAR og BZR, siger Thomas Bæch.

Book your tickets