Syversen lancerer italiensk strømpebrand i Skandinavien

Syversen har fået nordisk distribution af Red Sox Appeal og lancerer strømperne på CIFF. Det italienske brand designer og producerer moderigtige strømper til mænd og kvinder.

– Red Sox Appeal er et brand med attitude og klasse. Der er superhøj modegrad i produkterne, som fremstilles i uovertruffen god kvalitet. Målgruppen er individer, der ikke er bange for skille sig ud fra mængden og som tænker på alle detaljer i deres udtryk – også strømperne. Stilen er forførende og alt andet end enkel. Hver eneste Red Sox kollektion er designet til modige og kreative mennesker, der kan lide at have det sjovt og at være alt andet end almindelige, udtaler Rasmus Paludan, der er Syversens Sales Manager i Danmark, Sverige, Finland og de baltiske lande. Han tilføjer, at originale og glade grafiske motiver og innovativt design går hånd i hånd med et højt teknologisk niveau i fremstillingen af hvert eneste produkt.

Forhandlere vil allerede til Copenhagen Fashion Week kunne stifte nærmere bekendtskab med italienske Red Sox Appeal, da Syversen har mærket med på CIFF i Bella Center, hvor virksomheden udstiller i Stylesetters Bungalow stand C4-109. I Norge udstiller Syversen i Moteforum Oslo, Rom 416, og i Sverige til Stockholm Fashion Business Days stand 112.

28x35,5_CartelloVetrina_RED_Uomo_Mag16_DEF.indd

Book your tickets