Syversen-chef bliver brand director og head of sales hos Bosweel

Den danske skjorteproducent Bosweel A/S har fra den 1. juli 2018 ansat Rasmus Paludan som ny Brand Director & Head of Sales. Rasmus Paludan har mange års erfaring som sælger, indkøber, brandudvikler og salgsansvarlig i modebranchen. Han kommer fra en stilling som Business Development Manager & Head of Sales hos den norske familievirksomhed og distributør Syversen A/S. Her har han været ansvarlig for salg og forretningsudvikling af 12 stærke brands, heriblandt Calvin Klein, OROBLU og Lauren Ralph Lauren i hele Norden samt Baltikum. Rasmus Paludan har formået at udvikle salget og placere den norske familievirksomhed og deres brands på landkortet. Inden Syversen havde han gennem otte år i en central rolle i den danske herretøjsbranche hos Dress Partner som indkøbschef.

– Jeg følte, at tiden var inde til et skifte. Og jeg var ikke et sekund i tvivl, da det var Bosweel, der stod som afsender. Jeg er klar til at tage udfordringen på mig med begejstring og entusiasme. For mig er det den ultimative udfordring at få ansvaret for at tegne virksomhedens profil for fremtiden og til at fortælle historien om en familievirksomhed, der har eksisteret siden 1937. Da Christian Sørensen kontaktede mig, fortalte han om sine planer og ideer for Bosweel. Vi kom omkring hans syn på detailhandel, branding og på Bosweels fremtid. Det rørte noget i mig. Efter flere samtaler med Christian Sørensen og hans dybt engagerede medarbejdere, voksede min lyst og nysgerrighed til at videreføre og kommunikere de tanker, han havde fremlagt. Jeg glæder mig derfor meget til at blive en del af Bosweel-historien og virksomhedens fantastiske værdisæt. Vi skal styrke vores position som stærk brandspecialist i Danmark. Og så skal vi på en international rejse, hvor vi sørger for, at den unikke historie om en dansk skjorteproducent kommer ud over landets grænser. Det er nemlig ret unikt, at virksomheden har eksisteret siden 1937 med en tro på kvalitet, service og hårdt arbejde, siger Rasmus Paludan.

Christian Sørensen, direktør og ejer i Bosweel, ser også frem til samarbejdet.

– Med sin store erfaring og forretningsforståelse kommer Rasmus Paludan til at spille en helt central rolle i at styrke og videreudvikle vores identitet og brand. Han vil desuden styrke vores salgsindsats inden for alle segmenter – detail, corporate wear og private label-produktion. Rasmus Paludan bliver ansvarlig for samarbejdet med nuværende kunder samt for udviklingen af nye kunder i Danmark og på vores eksportmarkeder.
Det har ikke været nemt at finde den helt rigtige profil til jobbet. Vi har behov for en person med en relevant baggrund og et godt netværk, men i lige så høj grad er vi gået efter en stærk personlighed, som kan samarbejde både internt og eksternt og derved skabe resultater. Det føler vi, at vi har fundet i Rasmus Paludan. Vi gælder os til, at han starter og ser frem til et godt samarbejde, slutter Christian Sørensen.

 

Rasmus Paludan tiltræder hos Bosweel den 1. juli 2018

Book your tickets