SuperSellerS fejrer 20 års jubilæum

Inventarleverandøren SuperSellerS, hvis produktsortiment spænder fra kroge og bøjler til diske og prøverum, runder i 2017 et skarpt hjørne.

Virksomheden åbnede dørene den 1. februar 1997 og er i dag repræsenteret med fysiske afdelinger i Danmark, Norge, Færøerne og Island. I 2007 solgte Søren Bruun firmaet til en fransk koncern, der ønskede salgsenheder i Norden, men i 2014 opgav franskmændene at drive SuperSellerS-delen, hvorefter Søren Bruun i november 2014 købte selskabet tilbage.

Efter en ændring af firmaets struktur i 2015 er SuperSellerS ifølge adm. direktør Søren Bruun kommet rigtigt godt videre.

– Ikke alt er nået, men vi arbejder videre og gør vort bedste for hele tiden at udvikle os og blive bedre, siger Søren Bruun, der glæder sig til at være med til at udvikle og præge branchen og markedet mange år frem.

– Vi har et ønske om fortsat at hjælpe vore kunder med at sælge mere, og vi bestræber os på at give den optimale service, udvikle de bedste produkter og have de skarpeste priser, så vi kan vokse sammen og fortsætte de mange langsigtede samarbejder, siger Søren Bruun.

Trods internettets stigende betydning for salg af varer og tjenesteydelser, oplever SuperSellerS stadig stor interesse fra de fysiske butikker, som ønsker at optimere salget og kundeoplevelserne.

– I forbindelse med vores 20 års jubilæum kommer vi med en række tiltag, der kan gavne vores kunder og deres forretning, siger Søren Bruun.

Søren_Bruun

Book your tickets