SANDGAARD A/S åbner modebutik

Modevirksomheden SANDGAARD A/S, der har base i Ikast og står bag dametøjsmærkerne Sandgaard, Gozzip og Studio, åbner i dag sin første fysiske modebutik. Den hedder Sandgaard og ligger på Nørregade 30 i Vejen. Den nye tøjbutik får Jonna Hansen som butiksbestyrer. Hun har tidligere drevet Fru Diva i samme by og har et indgående kendskab til kunderne i Vejen og opland.
– Da Jonna Hansen valgte at gå på pension og lukkede Fru Diva, fik vi mange henvendelser fra forbrugere i Sønderjylland, som savnede en forhandler af vores brands i området. Derfor besluttede vi at investere i butikken, og Jonna Hansen fandt heldigvis ud af, at hun alligevel ikke var klar til pensionisttilværelsen. Nu tester vi konceptet, og bliver det en succes, vil der muligvis følge flere butikker i de områder, hvor vi ikke i forvejen har en forhandler, siger adm. direktør Lars Sandgaard, SANDGAARD A/S.
Til dagligt får Jonna Hansen følge af Tanja Juhl Hansen, der også bliver butiksbestyrer. Hun har arbejdet i tøjbranchen siden 2007. De seneste to år har hun været bestyrer i en lingeributik i Vejle.Den nyåbnede Sandgaard-butik er indrettet med inspiration fra naturen og brug af genbrugsmaterialer i en hyggelig, men enkel nordisk stil.
Ud over SANDGAARD A/S-mærkerne Gozzip, Sandgaard og Studio fører butikken strømper fra Festival og fashion accessories fra Qnuz.

 

 

 

 

 

 

 

Book your tickets