Pardon overtager tyske Chalou

Pardon Clothing A/S, der blandt andet står bag Pont Neuf, har overtaget Chalou GmbH.

Det danske modehus Pardon Clothing A/S, der siden år 2000 har drevet de tre succesfulde brands Pardon, Pont Neuf og Choise, har per 15. november 2017 overtaget det kendte tyske modefirma Chalou GmbH. Med i købet følger navnerettigheder til Chalou, aprico og Sempre Piu samt al knowhow vedrørende blandt andet pasforme og design. Pardon Clothing A/S beholder desuden afdelingen i Herschweiler-Pettersheim og en række nøglemedarbejdere inden for design, logistik og salg. Virksomheden fortsætter endvidere samarbejdet med de vigtigste salgsagenter.
Chalou GmbH blev etableret i 1973, oprindeligt som overtøjsspecialist. Senere skiftede fokus til stormode, og i plussize-segmentet var Chalou blandt modebranchens pionerer i Europa. Virksomheden har over 2.000 forhandlere og er repræsenteret på markeder over det meste af Europa og i Rusland.
– Da muligheden for at overtage Chalou bød sig, kunne vi straks se mulighederne. De tre brands under Chalou GmbH supplerer vores brandvifte perfekt. Vi har en veldrevet og velstruktureret virksomhed, som vil kunne få glæde af den høje internationale kendskabsgrad til Chalou-mærkerne. Ikke mindst i Tyskland, Rusland og Sydeuropa ser vi muligheden for at ekspandere via Chalous udbredte forhandlernet. Omvendt har vi en fantastisk produktionsplatform samt en god base i Skandinavien, hvor Chalous mærker vil kunne væste. Vi har sammenfald på en række salgsagenter, og jeg kan se spændende perspektiver i at udnytte synergier på både design, produktion og salg, siger CEO Claus Bentzen fra Pardon Clothing i Danmark.

Han ser opkøbet som en gevinst for alle parter – både for Pardon, for Chalou og for alle forhandlerne. Claus Bentzen tilføjer, at overtagelsen vil sikre Chalous kunder den ønskede kontinuitet.

– Varerne til forårskollektionen vil blive leveret som aftalt i januar, februar og marts, og de nye kollektioner til Autumn/Winter 2018 glæder vi os til at præsentere på en række regionale messer i Tyskland i starten af 2018 – herunder på Gallery i Düsseldorf – samt på den store skandinaviske messe CIFF i København, slutter Claus Bentzen.

Foto: Chalou

Book your tickets