Original nytænkning: Rent-a-trend

Dele-økonomien boomer, og nu er tendensen kommet til trendbogsverdenen.

Trendbureauet SPOTT trend & business med Anja Gaede og Jakob Søndergaard ved roret lancerer nu trendinspiration på lejebasis. Til december udkommer den første trendbog, som designere og kreative kan leje. Bogen har fokus på damemode og farver til Spring/Summer 2018.

– Gennem mange år har vi fulgt designernes arbejde tæt og leveret inspiration til fremtidens mode. Med en trendbog som kan lejes, rammer vi designeres behov på flere parametre, fortæller Anja Gaede, Co-founder af SPOTT. Hun fortsætter:

– En trendbog tilgodeser designerens behov for fysisk inspiration via visuelle opslag, materialer og farver. Derudover tilgodeser en trendbog på lejebasis også designerens budget, idet de kun betaler for den tid, de har behov for inspirationen. På den måde får de ny trendinspiration som både er fysisk, kommerciel og økonomisk – og som opererer ud fra deleøkonomiske og mere bæredygtige principper.

Hidtil har fysiske trendbøger været en dyr engangsudgift, som tog et godt indhug i designernes inspirationsbudget. Med SPOTTs trendbog kan produktudviklerne nu leje sig til inspiration, så der også er plads til rejser og seminarer. Samtidig behøver de ikke få dårlig samvittighed over, at dyrt indkøbt materiale samler støv på hylden, når sæsonen er ovre.

– For os som producenter af trendbogen er lejekonceptet også en fordel. Vi opnår nemlig synergi i forhold til genbrug af eksempelvis mappen, emballage og redskaber. Til en ny sæson kommer der naturligvis nyt, inspirerende indhold i, fortæller Jakob Søndergaard, som er den anden Co-founder i SPOTT.

SPOTTS dele-økonomiske trendbog tager udgangspunkt i bureauets unikke tilgang til tendenser og indeholder trends med kundetyper og forløb, originale Pantonefarver i bomuld, collager, beskrivelser og tekstiler.

Lejeprisen er 1.200 DKK for en måned og 2.800 DKK for tre måneder.
Priserne er plus moms og forsendelse.
Separat farvesæt af Pantonefarver kan tilkøbes.

Mere info på www.spottrends.dk

SPOTT_rent-a-trend logo

Book your tickets