Nyt strømpemærke til Danmark

Stance, strømpebrandet, der er kendt for strømper i et kreativt og ukonventionelt design, lanceres på det danske marked. Under Copenhagen Fashion Week udstiller Stance fra sit showroom på Vesterbrogade 95A, 1620 København V.
Stance sætter det kreative udtryk, funktionalitet og komfort i højsædet, og i udlandet har Stance en dominerende rolle i strømpekategorierne fashion, lifestyle og performance. Denne sæson har Stance udvidet markedsmæssigt, og derfor kan kollektionerne fremadrettet også findes i Danmark.
Det hele startede i 2010, hvor grundlæggerne af Stance vurderede, at strømpekategorien var blevet ignoreret og taget for givet. Stance omfavner ”The Uncommon Thread” som deres mantra og deres vigtigste prioritet er at designe unikke strømper med en perfekt pasform og i de bedste materialer.
Sortimentet tilbyder strømper inden for fashion, livsstil og performance til både mænd, kvinder og børn. Stance samarbejder med store designere, skater- og sportslegender og ikke mindst sangeren Rihanna.
Strømperne bliver designet i Californien og er nu at finde i over 40 lande.

Foto: Stance x Rihanna
Stance x Rihanna

Book your tickets