Ny nordisk forhandler af Esprit Body og Sport

Under-Cover har overtaget salgsrettighederne til Esprit Bodywear og Esprit Sport i Norden.

For kun kort tid siden offentliggjorde Under-Cover nyheden om, at virksomheden har fået nordisk forhandling af Desigual Living.
Nu følger så informationen om overtagelsen af Esprit Bodywear og Esprit Sport i Norden.

– Jeg er stolt af at kunne præsentere Esprit i Under-Covers i forvejen flotte vifte af internationale brands inden for undertøj, lingeri, strømper og homewear. Her passer Esprit Bodywear perfekt ind, fordi stilen er mere sporty, kommerciel og casual end de fleste andre mærker. På den måde supplerer mærkerne i porteføljen hinanden stilmæssigt. Prislejet er også lidt lavere end mange af mine øvrige mærker, udtaler adm. direktør Thomas Johnsen, der tilføjer, at han har fået forhandling af Esprit Bodywear på både damer, herrer og børn. Linjen indeholder undertøj, nattøj og badetøj til alle tre målgrupper.

Og så glæder han sig meget til at tage fat på en anden branche:
– Esprit Sport giver mig mulighed for at få foden indenfor i sportsbranchen, hvilket på en måde er lidt som at komme ”hjem”, da jeg tidligere har haft erfaring fra sportsverdenen, fortæller Thomas Johnsen, der dog også ser et stort potentiale for Esprit Sport i mode- og lingeri-butikkerne.
– Vi ser en vigtig trend lige nu, hvor beklædning til sport og fritid smelter mere og mere sammen. Tøjet, der designes til yoga-timen bruges også uden for gymnastiksalen, og omvendt designer mange modebrands loungewear, der kan bruges til både sport og fritid, konstaterer Thomas Johnsen.

Under-Cover præsenterer nyhederne fra Esprit Sport og Esprit Bodywear i showroomet i Glostrup, hvor mærket har følgeskab af brands som blandt andre Nanso, DKNY, Parah, Vogue og Desigual.
Thomas Johnsen grundlagde distributionsvirksomheden i 2002 og forhandler i forvejen en lang række internationale brands inden for lingeri, boligtekstiler, homewear, strømper, bodywear og bademode.
Se også www.under-cover.dk
Esprit_Body_low

Book your tickets