Ny majoritetsejer til Container

va%cc%8abenskjold

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra januar 2017 ejer Fashiongroup.dk i Silkeborg majoriteten i det nystiftede selskab Container ApS og dermed rettighederne til dametøjsmærket Container. Fashiongroup.dk’s adm. direktør Brian Pedersen deler ejerskabet med tidligere eneejer René Milter, der fortsætter som minoritetsejer og produktionsansvarlig.
Container blev oprindeligt stiftet i 2001 af designer Anita Holk, som ikke længere er tilknyttet virksomheden.

– Fremover drives Container fra Fashiongroup.dk’s adresse i Silkeborg, og vi får ansvar for alt omkring brandet undtaget produktion. Vi står i forvejen bag de to veldrevne mærker Handberg og OneMore, og nu kommer Container ind i produktporteføljen med de synergieffekter, der kan høstes i den forbindelse, forklarer Brian Pedersen, der tilføjer, at virksomheden i en periode har været på udkig efter et brand med en yngre profil at investere i.

– Vi har gode designkompetencer her i huset, og vi er respekteret i modebranchen. Vi har kigget efter et nyt brand, som ikke er kendt for stor-mode og som er målrettet et yngre segment end vore øvrige brands, siger Brian Pedersen, der glæder sig utrolig meget til at præsentere den nye Autumn/Winter 2017-kollektion fra Container.

– Vi byder velkommen til såvel mærkets eksisterende kunder som til nye kunder, der har lyst til at se nærmere på Container i sit opdaterede og fornyede udtryk, siger Brian Pedersen.
Kollektionerne fra Handberg og OneMore vises under Copenhagen Fashion Week i CIFF Showrooms: B1-205.
Containers nye kollektion vises i showroom B1-282.

Salgs-set-up i Danmark, Norge og Sverige
I Danmark bliver Sejthen Agentur med Jimmy og Bettina Sejthen agenter for Container.
Container udstiller på CIFF Showrooms, B1-282, og på MODE-messen i Vejle stand 26.
I Norge er Drøbak Motehus ved Ragnar Hole og Merete Mordt importører, og de udstiller i Norwegian Fashion Center på Fornebu under Moteuken, rum 2F-01.
I Sverige er Björn Torstenson og Hans Bruce agenter, og de varetager salget i hele Sverige. I Sverige udstiller Container på Stockholm Fashion District, monter 723.

Book your tickets