NU SS19 med fokus på Copenhagen Fashion Week er online

Så er den nye udgave af NU online. Den fysiske udgave lander i løbet af den kommende uge hos 6.000 primært skandinaviske modeindkøbere. Yderligere 4.000 eksemplarer ligger til uddeling på CIFF, Revolver, Stockholm Fashion District, Norwegian Fashion Center, MODE/Herretøjsmessen i Vejle og til Aarhus Fashion Week – plus i en række showrooms, herunder Øens Pakhus og Kløvermarken.

Glæd dig til det store overblik på trend og farver til SS19 og gå i dybden med specielle temaer om stormode, express fashion, lingerie & beachwear, outerwear samt jeans & trouser.

I NU finder du selvfølgelig også den officielle showkalender, liste over showrooms i København og optakter til messerne CIFF og Revolver.
I den nye udgave af NU kan du blandt andet læse om Dansk Mode & Textils nye Next Level Award, få et preview på Deloittes nye retailanalyse, lære en række franske brands nærmere at kende, møde Betty Barclays nye nordiske chef, finde ud af, hvad hummel HIVES strategi er med hensyn til afsætning i fashion stores, læse om, hvad Stylewise Nordic er for en størrelse, blive præsenteret for Syversens nye salgschef og meget, meget mere.

Vi klæder dig på til den kommende modeuge gennem 184 sider i nyt lækkert NU-design.

God fornøjelse!

Læs NU SS19 – udkommer slut juli 2018

 

 

Book your tickets