Moss Copenhagen: Højt at flyve…

Den 1. december 2012 blev Moss Copenhagen stiftet. Herefter gik det lynendes stærkt. Med raketfart blev Moss Copenhagen en mode-komet, alle i branchen talte om. Hvor dygtige, de var. Hvor hurtigt, de ekspanderede. Hvor gode, de var til at ramme trenden med deres design. Første regnskab for 2012-14 dækkede 17 måneder og gav et overskud før skat på imponerende 36 mio. kr.

Moss Copenhagen kunne tilsyneladende det hele: Hjemmemarked, eksport, wholesale, fysiske butikker, nethandel, dametøj, herretøj, undertøj, overtøj, ure, sko og tasker.
En tv-udsendelse på DR viste imidlertid bagsiden af medaljen med personale, der var alt andet end tilfredse – og tilsyneladende med god grund. En regulær shit-storm rasede.
I Påsken kunne medierne så berette, at Moss Copenhagen havde indgivet konkursbegæring, hvilket med al ønsket tydelighed viser, hvor omskiftelig modeverdenen er… Hvor kort afstand, der kan være fra succes til fiasko.
Ifølge den nye ledelse vil virksomheden køre videre i nyt regi, men med fornyet fokus på kerneforretningen og ordentlighed.
Det bliver spændende at følge udviklingen – kan Moss Copenhagen komme igen?

Er det muligt at omdanne arbejdskulturen og genskabe hypen fra virksomhedens opstartsfase? Og kan det lade sig gøre uden stifteren Michael ”Moss”?

Vi følger historien her på bloggen.
Moss_Copenhagen

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto fra Moss Copenhagen

Book your tickets