JBS køber aktiviteter i HB Textil

JBS Textile Group A/S fra Herning overtager aktiviteterne i Koldingfirmaet HB Textil.

JBS Textile Group A/S har indgået aftale om køb af HB Textil pr. 1. oktober 2016. Købet sker som led i JBS’s strategiske planer om styrkelse af dame/herre accessories med undertøj, strømper samt beslægtede artikler.

HB Textil med mærkerne Symfoni, Decoy, Claudio, laze og Beautiful legs by Caroline Fleming er en stærk spiller i markedet. HB Textil vil med sit mangeårige store know-how kunne bidrage JBS positivt med sine erfaringer specielt på dame-siden. JBS Textile Group vil hermed kunne tilbyde sine kunder i Skandinavien en endnu større, stærkere og tættere samhandel til stor fælles glæde.

Ydermere vil JBS Textile Group A/S gennem sine distributører world wide kunne udvikle salget af HB Textils damemærker.

Michael Alstrup, CEO/Adm. direktør i JBS Textile Group A/S udtaler:
”Hos JBS Textile Group A/S har vi en vision om konstant at udvikle virksomhedens kompetencer inden for produktion, design, logistik samt salg af tøj/tekstil generelt. Vi ønsker at udvikle os inden for de områder vi allerede arbejder med, og vi afsøger altid muligheden for at udvide koncernen med beslægtede forretningsområder. Områder, som kan give synergier i virksomheden samt give os mulighed for at tilbyde vores kunder et endnu bredere og bedre produktsortiment.”

Jan Brørup Petersen, CEO/Adm. direktør i HB Textil udtaler:
”Hos HB Textil har vi gennem de seneste år investeret i og arbejdet målrettet med vores kollektioner og brands, således at de i dag står stærkt i markedet. Samtidig har vi etableret et agentnet i hele Skandinavien. Det er imidlertid vores overbevisning at et salg til JBS vil styrke udbuddet af komplette løsninger til vores kunder, idet JBS vil kunne tilbyde et komplementært produktprogram. Vi har på den baggrund vurderet, at et salg til JBS vil være til glæde for såvel vore kunder som aktionærer i HB Textil. Den know-how, som JBS Textile Group og HB Textil hver især besidder, supplerer hinanden rigtig godt. Vi er derfor sikre på, at vores brands er kommet i de bedste hænder, og vi glæder os til at følge udviklingen.”

Book your tickets