DKC videresælger Desires og Peppercorn

Blækket er knapt tørt på papiret, der gav DK Company rettighederne til mærkerne Solid, Tailored & Originals, Peppercorn og Desires i forbindelse med CNS Groups konkurs, før en ny handel er afsluttet. DK Company har netop videresolgt dametøjsmærkerne Peppercorn og Desires til ejerne bag firmaet Minus A/S i Ikast. Koncerndirektør Jens Poulsen udtaler: – DK Company dækker allerede bredt i damesegmentet og de strategiske overvejelser i forbindelse med købet af CNS Group var overvejende med fokus på de to herrebrands, Solid og Tailored & Originals.Vi er glade for at kunne indgå en handel, hvor kunderne hos Peppercorn og Desires er sikret den fremtidige drift af brandsene, og at vi har sammen med de nye ejere formået at sikre leverance af alle indeværende ordrer. Vi er overbeviste om, at de nye ejere er et optimalt match og har den rigtige platform. Vi tror på en god fremtid for de to brands. Ejerne af Minus A/S er ligeledes begejstrede for det nye opkøb. – Vi ser et stort potentiale i at videreføre de to brands og de planer, der allerede var blevet søsat fra CNS’ side, udtaler Chalotte Kjær Bruun og Irena Riberholt Jørgensen.

Læs mere i NU International, der udkommer den 17. juni 2019 med masser af andre spændende nyheder fra danske brands inden for mode, lifestyle, interior og design.

NU International har et oplag på 10.000, hvoraf de 8.000 udsendes direkte til europæiske butikkerne som et kick-off til den nye sæson, mens 2.000 eksemplarer uddeles på Formland i Herning og Formex i Stockholm.

Der er deadline lige om lidt – den 30. maj – så skynd dig, hvis du har nye S/S 20-kollektionsbilleder, du gerne vil have vist på NU’s trendsider.

Send nyheder og fotos direkte til helle@modebranchen.nu

Book your tickets