Claire Group køber NoBRAKES

Koncentrationen fortsætter i den danske tøjbranche. Senest har Claire Group købt majoriteten af selskabet NoBRAKES Aps, der står bag mærkerne Woodbird, GRUNT og Formél. Chung Wai Cheung (CEO) og Chris Jepsen (CSO) fra NoBRAKES følger med over i det nye set-up og bliver medejere af den nye konstellation. De tidligere majoritetsaktionærer Lars Munkholm og Jacob Cadovius har solgt deres ejerandele.
NoBRAKES havde sidste regnskabsår et overskud på 2,3 mio. kr. før skat og har ni ansatte.

– Jeg er stolt over, at vi som virksomhed kan tiltrække så attraktivt et selskab som NoBRAKES, og jeg glæder mig til at være med på den fortsatte vækstrejse for selskabet sammen med deres fantastiske stab af medarbejdere. De tre nye mærker kommer ikke til at have nogen organisatorisk påvirkning på vores to eksisterende mærker, Hust&Claire og Claire Woman. Derimod er der mulighed for at skabe synergi og vidensudveksling mellem vores mærker – det kan blandt andet være i forbindelse med vores bæredygtighedsstrategi, CSR og videreudviklingen heraf. Det er et område, vi har særligt meget fokus på, da det er en del af vores identitet. Vi har arbejdet med CSR siden grundlæggelsen i 1975, udtaler direktør Nikolaj Hust, medejer af Claire Group.

NoBRAKES skal fortsætte som selvstændig virksomhed med mærkerne Woodbird, GRUNT og Formél.
Chung Wai Cheung ser frem til det nye samarbejde:
– Jeg vil gerne takke de tidligere majoritetsejere Lars og Jacob for at have været med til at starte Woodbird, GRUNT og Formél. Vi har haft en helt fantastisk rejse, og det er gået rigtig godt. Samtidig vil jeg takke vores ansatte for at tage det første skridt i en ny retning. Her skal vi sammen med Claire Group sikre bedre struktur, fortsat vækst og udvikle vores kompetencer inden for bæredygtighed og CSR. Udover dette ser jeg en stor mulighed for at sparre med deres onlinebureau WebCollective, som kan være med til at øge vores online tilstedeværelse.

Claire Group består nu af mærkerne Hust&Claire, Claire Woman, GRUNT, Formél og Woodbird.

Læs mere i NU’s juli-udgave.

 

 

Book your tickets